Home » Hvem er vi

Skovens Fiskeklub – På Als – blev stiftet i 1990 af Steen Elholm Christensen.

Hans hensigt var at starte en fiskeklub for institutioner i Danmark. Dette var der ikke opbakning nok til, og Steen valgte derfor at klubben skulle være åben for alle.

Det blev hurtigt klart for Steen at han havde startet en succes. I løbet af kort tid var klubben kendt i hele området, og er nu kendt mange steder, også for at være lidt anderledes end andre foreninger.

Hvad er det der gør at vi er anderledes ? Vi har valgt, det er op til det enkelte medlem at være med i et landsforbund. Det er enten Danmarks Sportsfisker Forbund (DSF) eller Landsforbundet Danske Lystfiskere (LDL). Vi formidler gerne kontakten, men lader medlemmet tage beslutningen.

Vi har også som den første fiskeklub i Danmark startet med ”handicap fiskeri”, hvad dette går ud på kan du læse om et andet sted på websiden.

I år 2000 havde klubben 10 års jubilæum, og 5 år efter havde vi 200 medlemmer. Det må ud fra dette forholdsvis store tal siges, at Steens lille ide er vokset til at blive stor.

Vi har en mange sjove og gamle ting hængende på væggene i vores klublokale. Nogle af tingene er faktisk museums genstande som vi har lavet montre til.

Hver onsdag har vi klubaften fra 19.00 til 22.00.

Vi tilstræber at få oprettet en ungdomsafdeling igen, men mangler pt. unge medlemmer med interesse for fiskeri.

Du altid velkommen til at kigge forbi, og få en snak.

Addressen er: Sundsmarkvej (blok 4) ved universitetet.

Følg os