fredningszonerindvejdinfiskaarskonkurrencekonditionstabelfiskepladseralsanmeldulovligtfiskerifacebook

Find os HER via google maps !

Husk klubaften hver Onsdag aften fra kl. 19 til ca. 22.

Besøg os på Facebook – det er der vi er mest aktive og aftaler fisketure samt slår arrangementer op.

Knæk og bræk derude.
Webmaster.

Følg os

Sidste nyt !

(09-12-2018)

Der indkaldes hermed til Generalforsamling i klubbens lokaler Mandag den 14/01 kl 19.00. Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal indsendes til formanden, senest 30 dage før generalforsamlingen.

Hold øje med Facebook, der er Klubaftener i klublokalet hver anden Onsdag frem til jul og tit også de andre onsdage. Se datoer og opslag på Facebook.

Husk Juleafslutning den 17/11 med Julebanko kl 19 i klubben.

Vær opmærksom på at HØ skal være mindst 45cm og i åen kan kun fisk indvejes fra åer hvortil der kan købes dagskort for alle.

Følg os på Facebook for nyheder samt opdateringer.

Knæk og bræk.