Der indkaldes hermed til Geralforsamling den 22 Januar 2020 kl 19:00 i klubbens lokaler. Husk at sætte kryds i kalenderen. Se dagsorden under love og regler.

fredningszonerindvejdinfiskaarskonkurrencekonditionstabelfiskepladseralsanmeldulovligtfiskerifacebookLokal Vejrudsigt

Find os HER via google maps !

Husk klubaften hver Onsdag aften fra kl. 19 til ca. 22.

Besøg os på Facebook – det er der vi er mest aktive og aftaler fisketure samt slår arrangementer op.

Knæk og bræk derude.
Webmaster.

Følg os

Sidste nyt !

(13-01-2020)

Der indkaldes hermed til Geralforsamling den 22 Januar 2020 kl 19:00 i klubbens lokaler. Husk at sætte kryds i kalenderen. Se dagsorden under love og regler, Generalforsamling 2020.

Som medlem kan du få tilsendt en nyhedsmail om hvad der rører sig i din klub. Tilmeld dig på skovensfiskeklub@outlook.dk. Skriv dit medlemsnummer samt navn og send det til addressen, så bliver du automatisk tilmeldt.

Vær opmærksom på at HØ skal være mindst 45cm og i åen kan kun fisk indvejes fra åer hvortil der kan købes dagskort for alle.

Knæk og bræk.